Presentation
At the center of the medieval city with its two big restaurant rooms, The Relais de la Tour proposes a regional and family cooking. Specialties: Candided chicken, sausage with pistachios, Dauphinois gratin (with potatoes) with chicken and Bresse cheese...
Une adresse conviviale pour se régaler de spécialités du terroir : cuisse de poule confite façon Henri IV, saucisson chaud pistaché, cuisse de canard confite à l'orange... On ne passe pas à côté de la Pérougeoise, un gratin de pommes de terres au Bleu de Bresse et son émincé de poulet. La maison propose aussi un plat végétarien : cappelacci farcis sauce forestière...
Pour une pause goûter, dégustation de Galette de Pérouges, spécialité du village, avec son vin de Cerdon ou d'Hypocras fait maison raviront les papilles sucrées.
Opening period
From 01/02 to 31/12
Opening hours on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Saturday and Sunday between 10 am and 7 pm.
Closed on Friday.
Rates
A la carte: 13.30 to 22.50 €
Dish of the day: from 18.50 €.
Group rate available for > 30 people.
Practical information
- Bar
- Baby chair
- fireplace
- Air conditioning
- Car park
- Parking nearby
- Air conditioned restaurant
- Terrace
- Shady terrace
- Toilets
Place du Tilleul
cité médiévale
01800
Pérouges
Payment method
- Bank/credit card
- Check
- Cash
- Contactless payment